מרק עגבניות טרי עם גבינה בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק עגבניות טרי עם גבינה בגריל. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 402 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר חדה, שמנת כבדה, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מרק עגבניות בגריל עם קרוטונים גבינה בגריל (+Panini Press בגידה מ Sargento!), מרק עגבניות צלוי באיטיות עם רביולי גבינה ובזיליקום טרי, ו תירס בגריל וסלט בצל מתוק עם רוטב בזיליקום טרי וגבינה כחולה מתפוררת (מתכונים דומים).
הוראות
מחית את העגבניות ברבעים בבלנדר.
מחממים 1 1/2 כפות שמן זית בסיר מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום וחצי של הבצל הירוק ומבשלים, ערבוב, 2 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה; מסננים את עגבניות מחית דרך מסננת רשת לתוך הסיר. מערבבים את העגבניות הקצוצות, 1 כוס מים, את הקרם, 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה, כ 5 דקות.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות; מתבלים במלח ופלפל. לזרוק את הבצל הירוק הנותרים עם הגבינות; לחלק חצי התערובת בין 2 פרוסות לחם. מעל כל אחד עם פרוסת בשר חזיר, את תערובת הגבינה הנותרים ואת 2 פרוסות הלחם האחרות.
מחממים את 1/2 כף הנותרים שמן זית במחבת לא דביקה על אש בינונית-נמוכה. מבשלים את הכריכים עד הגבינה נמסה, 3 דקות לכל צד; לחתוך לחצי. מצקת את המרק לקערות; למעלה עם בזיליקום ומגישים עם הכריכים.