מרק עגבניות עוזר
עוזר מרק עגבניות נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 104 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 7 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו עלי מפרץ ים תיכוניים, עגבניות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מרק עגבניות, איך להכין מרק עגבניות / סגנון מסעדה, מרק עגבניות פיקנטי עם גבינת פרמזן ועגבניות מיובשות, ו מרק עגבניות עם מעיים ונקניקיות (הידוע גם בתור שאריות מרק: ממוחזר) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
יוצקים שמן, ואז מוסיפים בצל, גזר, שום, 1 כפית. מלח, פתיתי פלפל אדום ועלי דפנה. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים והבצל שקוף, 6 עד 8 דקות. "חשוב לבשל את הבצל שלך לפני שאתה מוסיף נוזלים. אחרת הם לא יימסו בסיר רותח, הם יישארו סיביים", מייעץ סמית.
מוסיפים עגבניות, מוחצים אותם עם הידיים, בתוספת המיץ שלהם 2 פחיות מים. "עגבניות שלמות משומר הם בדרך כלל באיכות גבוהה יותר מאשר קצוץ," קונלי אומר. "אבל קצוצים הם בסדר בעת צרה."להביא מרק לרתיחה ולהוסיף חצי אורגנו. להקטין את החום נמוך מאוד ומבשלים, מכוסה חלקית, 2 שעות. כ -20 דקות לפני המרק נעשה, להוסיף 1/2 כפית הנותרים. מלח ואורגנו הנותרים.
הסר עלי דפנה ומערבבים מרק עד חלקה.
הוסף קצת מים אם המרק נראה סמיך, ומאמץ אם אתה רוצה את זה חלק משיי.
מגישים מרק עם קרם פראש ועירית.