מרק עוף ותירס
עוף ומרק תירס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, בצלים ירוקים, קצפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו מרק עוף ותירס, מרק תירס עוף, ו מרק עוף ותירס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בייקון בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד פריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
יוצקים את כל אבל 1/4 כוס טפטוף מן הסיר.
מוסיפים חמאה לסיר; נמסים על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ופלפלים 1 כוס. מטגנים עד הבצלים רכים, כ -10 דקות.
מוסיפים קמח; מערבבים 2 דקות.
מערבבים במרק, ואז סקווש, תפוחי אדמה, טימין; מביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך; מבשלים שנחשפו עד סקווש ותפוחי אדמה הם במכרז, על 12 דקות.
מוסיפים תירס, שמנת ו-1 כוסות פלפלים. מבשלים עד תירס הוא מכרז, על 10 דקות. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר. תביא לרתיחה לפני שתמשיך.)
מוסיפים עוף, 1 בצל ירוק כוס, ו 1/2 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס; מבשלים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מצקת מרק לתוך קערות; מפזרים הנותרים 1 בצל ירוק כוס 2 כפות כוס כוסברה.