קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פובלנו

מרק פובלנו
מרק Poblano יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שמן צמחי, גבינת מונטריי ג'ק, כמון טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Vincent Price Sopa Poblano-מרק צ'ילה Poblano, ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק), ו מרק הודו Poblano (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הטורטיות לרצועות דקות ואז למקם אותם במעבד מזון. דופק אותם עד קצוץ אחיד. לאחר מכן מוסיפים את הקמח, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ופלפל. להתמזג ברציפות עד שהוא עקביות של קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים שמן ב stockpot להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף את הבצל, פלפל poblano, פלפל jalapeno (אם משתמשים) ושום. להפוך את החום עד בינוני ו sauté עד הבצל הוא שקוף 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים תערובת טורטייה קמח למחבת ערבוב עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף חמאה ולתת לו להמיס. לאחר מכן מערבבים כדי ליצור רביכה עבה דמוי רביכה.מבשלים 4-5 דקות ערבוב כל הזמן עם מקצף -. אתה רוצה לקבל את כל טעם קמח גלם. אבל אל תתנו תערובת לשרוף.לאחר רסק עבה עבה נוצר מערבבים, לאט מוסיף את ½ של המרק וגירוד למטה הצדדים והתחתון כמו שאתה עובד. לאחר מחצית מרק נוספה להמשיך לערבב עד שאתה בטוח שכל האבקה משולבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את המרק שנותר ולהעלות את הטמפרטורה כדי להביא את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מוסיפים את קלח תירס (אם משתמשים) ולתת להם להרתיח על 1-2 דקות.מנמיכים את החום בינוני נמוך ולאפשר למרק להגיע לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים שמנת חמוצה ומבשלים 7-10 דקות נוספות. אבל אל תתנו למרק לבוא לרתיחה.כבה חום ותן להתקרר קצת. המרק הזה הוא הטוב ביותר מוגש חם, אבל לא חם.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
7
מקשטים עם גבינה קרועה ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
8
מגישים את העוף בצד להתווסף לקערה כמו כל סועד רואה לנכון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון