קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק פובלנו

מרק פובלנו
מרק Poblano יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. מתאים ל-6 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם שמן צמחי, גבינת מונטריי ג'ק, כמון טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו Vincent Price Sopa Poblano-מרק צ'ילה Poblano, ארוחת ערב הלילה: קרמה דה צ'ילה Poblano (קלוי צ' ילה Poblano מרק), ו מרק הודו Poblano (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הטורטיות לרצועות דקות ואז למקם אותם במעבד מזון. דופק אותם עד קצוץ אחיד. לאחר מכן מוסיפים את הקמח, אבקת צ ' ילי, כמון, מלח ופלפל. להתמזג ברציפות עד שהוא עקביות של קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מניחים שמן ב stockpot להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיף את הבצל, פלפל poblano, פלפל jalapeno (אם משתמשים) ושום. להפוך את החום עד בינוני ו sauté עד הבצל הוא שקוף 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים תערובת טורטייה קמח למחבת ערבוב עד בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף חמאה ולתת לו להמיס. לאחר מכן מערבבים כדי ליצור רביכה עבה דמוי רביכה.מבשלים 4-5 דקות ערבוב כל הזמן עם מקצף -. אתה רוצה לקבל את כל טעם קמח גלם. אבל אל תתנו תערובת לשרוף.לאחר רסק עבה עבה נוצר מערבבים, לאט מוסיף את ½ של המרק וגירוד למטה הצדדים והתחתון כמו שאתה עובד. לאחר מחצית מרק נוספה להמשיך לערבב עד שאתה בטוח שכל האבקה משולבים היטב. לאחר מכן מוסיפים את המרק שנותר ולהעלות את הטמפרטורה כדי להביא את המרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מוסיפים את קלח תירס (אם משתמשים) ולתת להם להרתיח על 1-2 דקות.מנמיכים את החום בינוני נמוך ולאפשר למרק להגיע לרתיחה. לאחר מכן מוסיפים שמנת חמוצה ומבשלים 7-10 דקות נוספות. אבל אל תתנו למרק לבוא לרתיחה.כבה חום ותן להתקרר קצת. המרק הזה הוא הטוב ביותר מוגש חם, אבל לא חם.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
(להתאים לפי טעם אישי)(להתאים לפי טעם אישי)
7
מקשטים עם גבינה קרועה ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
עם מגע של פילדלפיה®, מחולקתעם מגע של פילדלפיה®, מחולקת
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
8
מגישים את העוף בצד להתווסף לקערה כמו כל סועד רואה לנכון.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך