מרק קורנדביף וכרוב
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל אירופאי. נסו להכין מרק קורנדביף וכרוב בבית. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.11 למנה , מתכון זה מכסה 28% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -15 גרם חלבון , 14 גרם שומן ובסך הכל 391 קלוריות . רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . רחוב. יום פטריק יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, סלרי, תפוחי אדמה יוקון זהב ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 69% . נסו מרק קורנדביף וכרוב , מרק קורנדביף וכרוב , ומרק קורנדביף וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
דופקים את הבצל, הסלרי והגזר במעבד מזון עד לקבלת חתיכות בגודל אפונה. ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הסלרי והגזר ואת הפלפל האנגלי ומבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהירקות מתרככים מעט, כ-5 דקות.
מוסיפים את העגבניות למעבד המזון ומקציפים עד שהם קצוצים דק.
מעבירים את העגבניות לסיר ומוסיפים את מרק הבקר, הכרוב, תפוחי האדמה, השעורה ו-4 כוסות מים; מכסים ומביאים לרתיחה. חושפים, מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שתפוחי האדמה והשעורה רכים, כ-20 דקות. מערבבים פנימה את הקורנביף ומתבלים במלח ופלפל.
צילום מאת אנטוניס אכילאוס