קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

מרק קישואים וגרס

מרק קישואים וגרס
צריך ללא גלוטן, מרק ראשוני וצמחוני? מרק קישואים וגרס יכול להיות מתכון נהדר לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו גרגיר נחלים, קישואים, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מרק זוקיני-חמאה עם פסטו גרגיר הנחלים, קישואים ומרק גרגיר הנחלים מדיאטת הגמילה של ד " ר היימן במשך 10 ימים, ו פסטת קישואים האביב עם אפונה, כרישה & נחלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל הקצוץ ואת חוטי הזעפרן ומבשלים על אש מתונה, תוך ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך, 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הקישואים ואת ציר העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד הזוקיני הוא מכרז, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את גרגיר הנחלים ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבצל, קישואים וגרס מים לבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את הקרם ו 1/2 כוס של המניה פירה עד חלקה. החזירו את המחית לסיר והתבלו במלח ופלפל. לחמם בעדינות את המרק ולצקת לתוך קערות.
מרכיבים שתצטרך