מרק קלבזה, תירס וקוקוס
Calabaza, תירס, ומרק קוקוס יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 243 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 8 . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מיץ ליים, גבעולים כוסברה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו מרק Calabaza קארי, Crema de Ahuyaman O Calabaza (מרק דלעת), ו תירס צונן ומרק קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז בצל sauté, ערבוב מדי פעם, עד תחילת לרכך וקצוות הם השחמה, כ 4 דקות.
מוסיפים גבעולים כוסברה ושום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מוסיפים חתיכות סקווש ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 3 דקות. מערבבים במים, חלב קוקוס, קלח תירס, מלח, קאיין ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד הדלעת הוא מאוד רך, על 15 דקות.
מקציפים יחד מיץ ליים, מלח וסוכר בקערה, ואז מוסיפים שמן ומקציפים עד בשילוב.
מבשלים גרעיני תירס בסיר של מים מלוחים רותחים עד רק במכרז, 2 עד 3 דקות.
מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מסננים היטב, ולאחר מכן להעביר ההלבשה יחד עם כוסברה ושאלו ולזרוק היטב למעיל.
להשליך קלח תירס, ואז מרק פירה בקבוצות בבלנדר (להיזהר בעת מיזוג נוזלים חמים) עד חלקה, העברה למדידה 2 ליטר.
מחלקים מרק בין קערות ומערבבים בעדינות 1/4 כוס תירס להתענג לתוך כל אחד.
* מרק (ללא תבלין תירס) יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. לחמם לפני ההגשה.* רליש תירס יכול להתבצע 1 שעה קדימה ונשמר, מכוסה, בטמפרטורת החדר.