מרק קרם ארטישוק וצלפים
ארטישוק & צלפים קרם מרק דורש סביב 55 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 771 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שן שום, קצפת כבדה, צלפים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וקטוגני דיאטה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 25%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. נסו קרם ארטישוק ומרק ארטישוק ירושלמי, ארטישוק, אנשובי וצלף אופים, ו כריכי סלט טונה לימוני ארטישוק וצלף עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה ממיסים חמאה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים פטריות. מבשלים ומערבבים 4-5 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים ארטישוקים, צלפים ושום. מבשלים ומערבבים 4-5 דקות או עד שארטישוק מתחיל להשחים.
בינתיים, בסיר גדול, שלבו מרק, שמנת, קוניאק ופלפל; מביאים לרתיחה.
שמור 1 כוס תערובת ארטישוק.
מעבירים את התערובת שנותרה לבלנדר; מוסיפים 3/4 כוס תערובת מרק. מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים לתערובת המרק שנותרה. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, 30 דקות, תוך ערבוב תדיר.
הוסף תערובת ארטישוק שמורה;מחממים.