מרק רטטוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מרק רטטוי. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 487 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו גבינה שוויצרית, עגבניות שימורים, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו מרק רטטוי, מרק קציצה רטטוי, ו מרק רטטוי מקרוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד רך, כ 3 דקות.
להוסיף 1 עד 2 כפיות herbes דה פרובנס ו 1 כפית מלח.
מוסיפים את החצילים, קישואים ופלפל פעמון ומבשלים, ערבוב, 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות והמיצים שלהם, את המרק וחצי של בזיליקום. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים 20 דקות.
מברישים את הלחם עם שמן זית; מפזרים את 2 כפיות הנותרים herbes de Provence ומלח לפי הטעם. צלוי עד קלוי. למעלה עם הגבינה, ואז לצלות עד מומס.
מחית חצי מהמרק בבלנדר, ואז לחזור לסיר. מתבלים במלח ופלפל. מצקת את המרק לתוך קערות העליון עם טוסט הגבינה ואת בזיליקום הנותרים.