מרק תפוחי אדמה ניו אינגלנד עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-7 מנות . מנה אחת מכילה 341 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד לחורף . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. גשו לחנות וקנו אפונה, פלפל, ציר עוף ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך בערך 40 דקות . עם ציון כפית של 53% , מנה זו די טובה. נסו את קציצות הסרטנים הקלאסיות של ניו אינגלנד , מרק צדפות ניו אינגלנד וסלט "הטוב ביותר של אנגליה" (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, מטגנים את הבצל והסלרי בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים את ציר המרק, תפוחי האדמה, הסוכר, המלח, הרוזמרין, הטימין והפלפל; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש קטנה במשך 15-20 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)
3
ערבבו קמח וחצי כוס חלב עד לקבלת תערובת חלקה; ערבבו בהדרגה לתוך המרק. הביאו לרתיחה; בשלו וערבבו במשך 2 דקות או עד להסמכה. ערבבו פנימה את החזיר, האפונה והחלב הנותר; חממו היטב.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים