מרק תפוחי אדמה דני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק תפוחי אדמה דני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 140 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך עצם בשר חזיר, פטרוזיליה, חצי שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו סלט תפוחי אדמה דני, סלט תפוחי אדמה דני, ו סלט תפוחי אדמה דני של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
בקומקום מרק, להביא עצם חזיר 2 ליטרים מים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים 1 שעה או עד הבשר מתרחק העצם.
הסר עצם חזיר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצץ כל בשר וקוביות. להשליך עצם. החזיר לקומקום יחד עם תפוחי אדמה, בצל, סלרי, פטרוזיליה, כרוב וגזר; לבשל 40 דקות.
מערבבים קמח ומים קרים 1/4 כוס עד חלקה. לאט לאט לשפוך לתוך המרק, ערבוב כל הזמן. מביאים מרק לרתיחה; מבשלים 2 דקות. להפחית את החום; מערבבים בקרם.