מרק תפוחי אדמה מיושן
מרק תפוחי אדמה מיושן דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מרק שמגיש 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, מים, תפוחי אדמה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מתכונים דומים: סלט תפוחי אדמה מיושן, סלט תפוחי אדמה מיושן, ו סלט תפוחי אדמה מיושן.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
בעוד הבצלים מתבשלים, מניחים את תפוחי האדמה החתוכים לקוביות, גזר, בסיס מרק מים ועוף (או בסיס ירקות; ראה הערה של הטבח) בסיר אחר ומביאים לרתיחה. מבשלים עד ירקות רכים, על 10 דקות. לא לבשל יתר על המידה. מתבלים בפלפל שחור טחון לפי הטעם.
מוסיפים את הקמח לבצל מבושל כדי להכין משחה. לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 2 דקות. בהדרגה להוסיף את החלב ומערבבים היטב. מבשלים מעל חום נמוך ערבוב כל הזמן עד מחומם דרך.
מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה והגזר. מערבבים את הפטרוזיליה וקורנית וחום דרך.