קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

משולש זבגליאונה

משולש זבגליאונה
משולש זבגליאונה נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו דובדבנים, חלמונים, גלגליות זהובות, וכמה דברים אחרים להכין היום. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-152 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו גלאם משולש פרוסה, משולש קרח, ו איך לעשות קצת | חג המולד איטלקי Trifle (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור קרם zabaglione, לשים את חלמונים חלמונים וsugar לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להקציף עם handbeater חשמלי במשך 2 דקות עד בהיר יותר בצבע נופל סרטים inthick. להמשיך לנצח בעוד בהדרגהציטוט ביין, ואז marsala.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
יוצקים את זה intoa בינוני, רצוי סיר שאינו מקל. מערבבים מעל חום נמוך עד שהוא מתעבה. זה לוקח 5-7 דקות, על ידיאשר זמן זה צריך מעיל עבה את החלק האחורי של thespoon ולהיות אור וקציף.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
יוצקים לתוך קערה וchill במשך 45 דקות, או יותר טוב, לילה.בינתיים, פרוס את panettone ולהניח אותו חתיכות inoverlapping על החלק התחתון (לא את הצדדים)של 20cm רופף תחתית, צלחת עוגה עגולה (5.5 cmdeep), לחיצה על הפרוסות למטה כך שהם completeyline את הבסיס (אתה יוצר שכבת panettone).
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
טפטוף מעל 3-4 כף של marsala, כך כל slicegets קצת, ולתת לו לספוג. עצה את drainedcherries על נייר מטבח יבש לטפוח (אם הם רטובים מדי panettone ילך רטוב כאשר הוא מפשיר), ואז חצי כל אחד כדי להקל לחתוך מאוחר יותר.מקציפים את הקרם לפסגות רכות ומקפלים אותו לתוךתערובת מרסלה הקרה. אם כל זה נראה קצת גבשושי, לתת לו פעימה מהירה עם מקציף חוט.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת1/2 כוס שמנת מתוקה, ועוד 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
יוצקים קרם thazabaglione על הדובדבנים ולתת לו מערבולות טלאים כך שהוא מעט גלית על גבי.פתוח-להקפיא עד המשרד, ואז לכסות עם סרט נצמד רדיד, להקפיא עד 1 חודש.כאשר הוא מוכן לשימוש, לפתוח ולהפשיר בfridgefor כ 2 וחצי שעות (זה צריך להיות די מוסי),ולאחר מכן לשרת, בנדיבות מאובק cocoapowder מנופה ועקף עם הולי.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הגשה חתוכה בפריזים.