משמש - בורבון מזוגג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מזוגג משמש-בורבון. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 668 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך מיץ אננס, ג'ינג'ר הקרקע, בשר חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו זיגוג משמש בורבון, ריבת משמש עם Noyaux, תבלינים ובורבון, ו משמש ו Averna בורבון חמוץ (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 ° F. בקערה קטנה, מערבבים משמר, זנגביל ובורבון עד חלקה.
מניחים חזיר על מתלה במחבת צלייה רדודה. הפוך חתכים על 1/2 אינץ 'בנפרד ו 1/4 אינץ' עמוק דפוס יהלום סביב החלק העליון וצדדים של בשר חזיר.
מברשת עם 3 כפות של תערובת משמר. הכנס מדחום בשר ovenproof בחלק העבה ביותר של בשר חזיר.
מברשת הנותרים משמר תערובת על בשר חזיר.
אופים כ 45 דקות יותר או עד מדחום קורא 60°.
הסר בשר חזיר מהתנור, לכסות עם אוהל של רדיד ולתת לעמוד 10 עד 15 דקות לגילוף קל יותר.