מתכון טרטן סלק ותרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סלק מתכון טרטן תרד. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 542 קלוריות. אם יש לכם סלק, שמן זית כתית מעולה, לחם שאור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: מתכון מבאר טרטן וניק באלה, טרטן הטונה של מאפיית טרטן, ו מתכון סלט סלק.
הוראות
מרתיחים את הסלק במים מלוחים עד רך, כ 20 דקות.קוצצים את הסלק ברבעים פירה בבלנדר עם אגוזי מלך, 1/2 שן שום, 2 כפות שמן זית, ומלח ופלפל. מכסים ומקררים.תחמיץ את התרד למשך 30 שניות.
מניחים תרד, 1/2 שן שום, חצי כוס אגוזי מלך, פטרוזיליה, 2 כפות שמן זית, ומלח ופלפל בבלנדר. פירה. להכניס למקרר. אפשר לשתי התערובות להירגע לפחות 20 דקות.
מורחים תערובת על פרוסת שאור, מפזרים מלח ופלפל ומגישים.