נאצ'וס עדשים חריפים
נאצ'וס עדשים חריפים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 895 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. . מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יכול להיחשב זול, עולה בערך $2.43 למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו שעועית, שום, אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו נאצ' וס, נאצ'וס חריפים., נאצ'וס בקר תאילנדי פיקנטי, ו נאצ'וס סרטנים פיקנטיים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן קוקוס במחבת מעל חום בינוני.
מניחים בצל במחבת ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים עוד דקה.
מערבבים עדשים, מרק, אבקת צ ' ילי, כמון, אורגנו. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שהעדשים רכות, כ -30 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים שעועית שחורה ותירס בסיר (אם משתמשים בשעועית משומרת ותירס, לנקז קודם). מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך כ 8 דקות.
מורחים צ ' יפס טורטייה על מגש הגשה. כף שכבה של עדשים על הצ ' יפס, ואז שכבה של שעועית שחורה ותירס, ולאחר מכן סלסה.