נבטי בריסל עם ויניגרט בייקון חם
נבטים בריסל עם ויניגרט בייקון חם יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.12 דולר למנה. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 163 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן למנה. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, חרדל דיז'ון, סוכר חום ארוז היטב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 66%, המנה הזו מוצקה. נסו סלט נבטי בריסל עם ויניגרט בייקון חם, נבטי בריסל קלויים עם בייקון, פקאן ויניגרט מייפל-בלסמי, ו כרוב ניצנים בוויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
חממו את התנור ל -400 מעלות פ.מרפדים נייר אפייה מסגרת בנייר אלומיניום.
מבשלים את הבייקון עד שהוא פריך במחבת גדולה.
מוציאים את הבייקון בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר. שמרו 1/4 כוס טפטופים במחבת.
שלב בקערה גדולה את נבטי בריסל, שמן הזית והמלח.
מניחים את הנבטים על תבנית האפייה המוכנה ואופים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מוסיפים את החומץ, הסוכר החום והחרדל לטפטופי הבייקון השמורים במחבת. מבשלים על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב תדיר, עד שהתערובת מצטמצמת בחצי, בערך 6 דקות.
יוצקים את התערובת על הנבטים, זורקים בעדינות לציפוי.