Nabemono: סלמון יפני וסיר חם Shiitake יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לכם מים, תרד, קומבו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2703 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: מרק אטריות ושיטאקי יפני, צהוב זנב יפני עם פטריות שיטאקה קלויות זנגביל ובירה שחורה ויניגרט הויסין, ו סלמון עם שיטאקי ורוטב יין אדום.
הוראות
1
מניחים קומבו בסיר, אם משתמשים, ומכסים עם 1 1/2 ליטרים מים מסוננים. אפשר קומבו להשרות במשך 15 דקות כדי לרכך אותו.הפעל את המבער ללהבה גבוהה למדי. כאשר המים מתחילים לבעבע, מערבבים פתיתי בוניטו, ולהסיר מהחום. לכסות ולאפשר פתיתי בוניטו תלול במים עד שהם לתחתית, על 10 דקות. מסננים את המרק, קומפוסט פתיתי בוניטו.מחממים תנור ל 275 F. לשפשף מיסו להדביק לאורך הפנים של סיר nabe שלך, קליי בייקר או תנור הולנדי. סדר סלמון, כרישה, shiitakes, צנון ותרד בסיר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
פתיתי בוניטו
מיסו
פטריות שיטאקה
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
מיונז, ועוד, לפי הצורך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
Kombu
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים דאשי חם על הסלמון וירקות. מכסים ומעבירים לתנור. אפשר את התבשיל לבשל 15 דקות או עד הדג נעשה לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
מיונז, ועוד, לפי הצורך
דאשי.
ממתק תמנון בריט
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר את התנור סיר, להרים את המכסה ולזרוק בתרד. החזר את המכסה לאופה החימר ולאפשר לתרד לנבול בחום השיורי של המרק-כ -5 דקות.מצקת לתוך קערות מרק בודדים העליון עם ביצי סלמון.
מרכיבים שתצטרך
ביצי סלמון.
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.