קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות70
מגזין

נבמונו: סלמון יפני ושיטאקי חם סיר

נבמונו: סלמון יפני ושיטאקי חם סיר
Nabemono: סלמון יפני וסיר חם Shiitake יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 277 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 6 . אם יש לכם מים, תרד, קומבו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2703 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכונים דומים: מרק אטריות ושיטאקי יפני, צהוב זנב יפני עם פטריות שיטאקה קלויות זנגביל ובירה שחורה ויניגרט הויסין, ו סלמון עם שיטאקי ורוטב יין אדום.

הוראות

1
מניחים קומבו בסיר, אם משתמשים, ומכסים עם 1 1/2 ליטרים מים מסוננים. אפשר קומבו להשרות במשך 15 דקות כדי לרכך אותו.הפעל את המבער ללהבה גבוהה למדי. כאשר המים מתחילים לבעבע, מערבבים פתיתי בוניטו, ולהסיר מהחום. לכסות ולאפשר פתיתי בוניטו תלול במים עד שהם לתחתית, על 10 דקות. מסננים את המרק, קומפוסט פתיתי בוניטו.מחממים תנור ל 275 F. לשפשף מיסו להדביק לאורך הפנים של סיר nabe שלך, קליי בייקר או תנור הולנדי. סדר סלמון, כרישה, shiitakes, צנון ותרד בסיר.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
מיסומיסו
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
KombuKombu
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
יוצקים דאשי חם על הסלמון וירקות. מכסים ומעבירים לתנור. אפשר את התבשיל לבשל 15 דקות או עד הדג נעשה לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
דאשי.דאשי.
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את התנור סיר, להרים את המכסה ולזרוק בתרד. החזר את המכסה לאופה החימר ולאפשר לתרד לנבול בחום השיורי של המרק-כ -5 דקות.מצקת לתוך קערות מרק בודדים העליון עם ביצי סלמון.
מרכיבים שתצטרך
ביצי סלמון.ביצי סלמון.
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.