נגיסות עוף עם צ'אטני עגבניות חם מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל נגיסות עוף עם צ'אטני עגבניות חם מתוק. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך בייקון מבושל מראש, צ'אטני מנגו, תיבול פלפל לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו שרימפס ועגבניות-ג'ינג'ר צ' אטני ביס, המרכיב הסודי (צ'אטני מנגו): צ' אטני חם מתוק-עוף בגריל, ו עגבניות בצל צ'אטני אדום-צ' אטני אדום עבור Idli Dosa - קל צ'אטני s (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל חזה עוף ל -12 קוביות.
חותכים פרוסות בייקון במחצית לרוחב. לעטוף בייקון סביב כל קוביית עוף; מאובטח עם מרים עץ. סדר על מתלה משומן קלות במחבת מטאטא.
אופים ב 450 במשך 10 עד 12 דקות או עד בייקון הוא פריך.
תהליך chutney וסלסה בבלנדר או מעבד מזון עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בייקון פריך מוכן מבושל מראש.