נגיסי עוף פריכים עם מטבל דבש בצל ירוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל נגיסי עוף פריכים עם דבש בצל ירוק לטבול. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 90 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שמן canolan, מלח, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו נגיסי עוף אסייאגו פריכים, שרימפס פריך Wontons עם רוטב טבילה בצל ירוק, ו Nuggets עוף Sriracha דבש (מתכונים דומים).
הוראות
שים את 2 דגנים לתוך שקית ליטר בגודל וחותם.
מניחים על משטח שטוח, באמצעות מערוך, לרסק את הדגנים עד שהוא עדיין מעט עבה.
יוצקים לתוך קערה בגודל בינוני ומוסיפים את הקמח, מלח ופלפל ומערבבים לשלב.
טובלים את חתיכות העוף בביצים מכות, 1 בכל פעם, ומעבירים לתערובת הלחם. מעיל טוב ומקרר במשך 30 דקות.
יוצקים את השמן לסיר גדול ומניחים מעל חום בינוני גבוה במשך 2 עד 3 דקות. בדוק את השמן על ידי הפלת קוביית לחם ב; אם זה חומים בתוך 1 דקה השמן מוכן. זרוק את נגיסי העוף לתוך השמן החם, 4 חתיכות בכל פעם, ומבשלים 2 דקות, או עד הלחם הוא זהוב ואת העוף מבושל דרך. חזור עם נגיסי העוף הנותרים. להתחמם בתנור נמוך עד מוכן לשרת.
מניחים את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים עד בשילוב טוב. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.