נפוליאון תות-ריבס עם גלידת קרם פרש
נפוליאון תות-ריבס עם גלידת קרם פרש עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1234 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קרם פרש, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת ריבס ווניל תות בריח Shortcakes בניחוח עם ג'ינג'ר קרם פרש, פודינג לחם תות עם קרם שמנת מוקצפת, ו לחם מטוגן עם קומפוט ריבס-מנגו וקרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
לפתוח את גיליון מאפה על משטח העבודה שלך. אם הבצק נדבק קצת, אבק עם קצת קמח.
מגלגלים את הבצק לכ -10 אינץ ' מרובע.
חותכים את הריבוע לתוך 4 (5 אינץ') ריבועים, ולאחר מכן לחתוך אלה במחצית באלכסון כדי להפוך 8 משולשים. מפזרים באופן שווה את כל המשולשים עם 2 כפות סוכר.
שים את המשולשים, את צד הסוכר, על תבנית האפייה. פופ בתנור ואופים עד יפה נפוח וזהוב חום, על 25 דקות.
בואו מגניב. חותכים בחצי אופקית (סכין משונן הוא הטוב ביותר עבור עבודה זו).
שים משולש חצוי על צלחת ההגשה שלך.
מורחים כמה מילוי תות-ריבס על גבי, מחסנית עוד משולש חצוי ועוד מילוי על גבי זה וחוזרים לעשות 4 שכבות בסך הכל.
מפזרים אבקת סוכר ומגישים עם רוטב יותר בצד. לגרוף קצת קרם פרש גלידה לצד.
לטאטא את הסוכר ואת עמילן תירס בקערה קטנה, לוודא שאין גושים.
מוסיפים את ריבס, תערובת סוכר-קורנפלור, גרידת תפוזים ומיץ וחצי מהתותים לסיר. תערבבי טוב.
בואו תערובת זו לשבת על 15 דקות את החום כך זה macerates (מקבל נחמד ועסיסי). ואז לשים את המחבת על חום בינוני גבוה ולתת לבשל עד ריבס הוא רך אבל עדיין מחזיק את צורתו, נותן לו מערבבים מדי פעם, כ 7 דקות.
תן לזה להתקרר במשך כ -15 דקות, ולאחר מכן מערבבים בשאר התותים.
יוצקים את החלב לתוך קערה גדולה, מוסיפים את 2 כפות מיץ לימון ולתת לו לשבת במשך כמה דקות.
מוסיפים את קרם פרש, את מיץ לימון 1/3 כוס הנותרים ואת הסוכר. תן לו להקציף עד שילוב יסודי.
יוצקים לתוך מכונת גלידה ו נטישה לפי הוראות היצרן, ואז פופ במקפיא עד שהוא מוצק.