נקניק, בצל אדום, ופיצת פטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק, בצל אדום, ופטריות בר Pizzan. מנה אחת מכילה 1353 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 62 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו נקניקיות, פטריות, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו נקניק, בצל, & פיצה מנה עמוקה פטריות, בצל צרפתי ומרק פטריות בר, ו פיצה פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום 1 מתלה שלישי העליון ו 1 מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 232°. קמח קל 2 גיליונות אפייה.
מניחים בצק על משטח העבודה; לתת לעמוד עד טמפרטורת החדר, על 20 דקות. מחלקים בצק לשניים. לחץ ולמתוח כל חתיכה על משטח מקומח קלות לסיבוב 5 אינץ'.
מפזרים כל אחד עם 1/3 כוס גבינת פיאב, 3/4 כפית רוזמרין, ו 1/4 כפית פלפל אדום כתוש; מפזרים מלח גס.
מגלגלים כל פיסת בצק עד 10 אינץ ' עגול, לחיצה על תבלינים.
מעבירים כדורי בצק למדפי אפייה מוכנים.
חום 1 שמן כף במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף נקניק. Sauté עד חום, לשבור לחתיכות 1/2 אינץ ' עם גב של כף, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר נקניק לקערה.
מוסיפים בצל למחבת. Sauté עד פריך במכרז, על 2 דקות; להעביר לצלחת.
הוסף הנותרים 1/2 שמן כף למחבת.
מוסיפים פטריות ונותר 3/4 כפית רוזמרין; מפזרים מלח ופלפל. Sauté עד חום, על 5 דקות. השארת גבול רגיל 1/2 אינץ', העליון כל עגול בצק עם 3/4 מוצרלה כוס, ואז בצל, נקניק, ופטריות.
אופים עד תחתית קרום פריך וחום, היפוך גיליונות לאחר 10 דקות, על 20 דקות בסך הכל. באמצעות מרית גדולה, להעביר פיצות לעבודה על פני השטח.
מפזרים כל אחד עם 2 כפות מוצרלה, ואז פטרוזיליה,אם תרצה.
מגזרי פיצה יכולים לגרור תוספות, כך להשתמש בסכין שף גדול לחתוך פיצות לתוך טריזים.