נקניק חריף ופיצת גורגונזולה
המתכון חריף נקניק ופיצה Gorgonzola יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 508 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו סוכריות פלפל, רכשו בצק פיצה אפוי לחלוטין, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: נקניק פיצה פיקנטי, נקניק פיקנטי פיצה פאי, ו נקניק פיצה פיקנטי אטסה.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 425°f. נקניק Sauté במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד רק מבושל דרך, לפרוץ לחתיכות 1/2 אינץ ' עם גב של כף, על 10 דקות.
מסננים את השומן, מניחים בצד את הנקניק.
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה ללא מסגרת. השארת גבול רגיל 3/4 אינץ', להפיץ רוטב 1 כוס על הקרום. למעלה עם 3/4 מוצרלה כוס, 3/4 בזיליקום, נקניק, 1/2 כוס Gorgonzola, זיתים, 1/2 כוס מוצרלה, פלפל ו 1/2 כוס Gorgonzola.
טפטוף שנותר 1/4 כוס רוטב נגמר.
אופים פיצה עד הקרום הוא פריך ציפוי מחומם דרך, על 13 דקות.