קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

נקניק חריף ופיצת גורגונזולה

נקניק חריף ופיצת גורגונזולה
המתכון חריף נקניק ופיצה Gorgonzola יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. במנה עיקרית זו יש 508 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לכו לחנות ותרימו סוכריות פלפל, רכשו בצק פיצה אפוי לחלוטין, גבינת מוצרלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: נקניק פיצה פיקנטי, נקניק פיקנטי פיצה פאי, ו נקניק פיצה פיקנטי אטסה.

הוראות

1
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 425°f. נקניק Sauté במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד רק מבושל דרך, לפרוץ לחתיכות 1/2 אינץ ' עם גב של כף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מסננים את השומן, מניחים בצד את הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3
מניחים קרום פיצה על תבנית אפייה ללא מסגרת. השארת גבול רגיל 3/4 אינץ', להפיץ רוטב 1 כוס על הקרום. למעלה עם 3/4 מוצרלה כוס, 3/4 בזיליקום, נקניק, 1/2 כוס Gorgonzola, זיתים, 1/2 כוס מוצרלה, פלפל ו 1/2 כוס Gorgonzola.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
GorgonzolaGorgonzola
פחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטותפחית עגבניות איטלקיות או מקסיקניות חתוכות לקוביות, סחוטות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
טפטוף שנותר 1/4 כוס רוטב נגמר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
אופים פיצה עד הקרום הוא פריך ציפוי מחומם דרך, על 13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מפזרים בזיליקום שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו