קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

נקניק, מאפין אנגלי וכריך רוטב שמנת

נקניק, מאפין אנגלי וכריך רוטב שמנת
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל נקניק, מאפין אנגלית, כריך רוטב שמנת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 980 קלוריות, 54 גרם חלבון, ו 66 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מלח ופלפל, חלב, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 66%, המנה הזו טובה. נסו כריך אבוקדו, ביצה ומאפינס אנגלי, כריך חזיר, ביצה וגבינה על מאפין אנגלי, ו כריך מאפין אנגלי ים תיכוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מקציפים יחד את הביצים, המים, הבצל הירוק והמלח והפלפל בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים את החמאה במחבת גדולה ללא מקלות על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
מוסיפים את תערובת הביצים ומערבבים עד שנוצרים קרם רך.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מניחים את המאפינס האנגלים הקלויים על תבנית עם נייר אפייה ומחלקים את קציצות הנקניקיות בין החצאים. מפזרים כ -1 / 4 כוס מהגבינה מעל ומניחים מתחת לצלייה למשך דקה בערך, רק עד שהגבינה נמסה. מחלקים ביצים מעל גבי גבינה מותכת, ואז מצקת חלק מהרוטב מעל, ומקשטים עם צמרות בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
קציצות נקניקקציצות נקניק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
מצקתמצקת
6
מגישים מיד, 2 חצאים לאדם.
7
יוצרים נקניק ל -4 קציצות ומבשלים במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
מוציאים לצלחת בעזרת כף מחוררת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
מוסיפים את הבצל והג ' לפנו למחבת ומבשלים עד שהם רכים. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים 1 1/2 עד 2 דקות. מקציפים לאט את החלב ומביאים לרתיחה תוך הקצפה מתמדת עד להסמכה. מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות. מתבלים במרווה ובמלח ופלפל, לפי הטעם, ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
דַק-דַק-