קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

נקניק ממולא ג'לפנוס

נקניק ממולא ג'לפנוס
נקניק ממולא ג'לפנוס עשוי להיות רק הר ד' אובר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הידידותי הואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופודמפה יש 315 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. 2239 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. לכו לחנות ואספו גבינת שמנת, גבינת פרמזן, פלפלי ג'לפנו ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. נסו ג'לפנוס ממולא נקניק, נקניק ממולא ג'לפנוס, ו נקניק ממולא ג'לפנוס עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
2
מניחים נקניק במחבת על אש בינונית, ומבשלים עד להשחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
3
מסננים גריז.
4
בקערה מערבבים את הנקניקיה, גבינת השמנת וגבינת הפרמזן. כף כ -1 כף תערובת נקניקיות לכל חצי ג ' לפנו. מסדרים חצאים ממולאים בכלי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמיר טרי או טרגון אופציונלישמיר טרי או טרגון אופציונלי
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
אופים 20 דקות בתנור שחומם מראש, עד מבעבע ומשחים קלות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
6
מגישים עם רוטב חווה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץרוטב ראנץ

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

קאווה, שיראז וגרנאש הם הבחירות המובילות שלי לצ ' ילי. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. הקוואנה קאווה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קאווה
קאווה
צבע צהוב בהיר עם גוונים זהובים. שחרור טוב של בועות זעירות העולות ברכבות שבסופו של דבר יוצרות כתר מוס עליז. קאווה נוצצת אלגנטית מאוד, עם תווי פירות וניואנסים אופייניים להזדקנות בבקבוק. בפה זה נחמד מאוד, עם נקודות מעט מתוקות וזכרונות תפוחים אחרונים. חומציות טובה והתמדה. טעם לוואי ארוך ומורכב עקב הזדקנות ארוכה בבקבוק.