נקניק מעושן ומחבת פלפל
אם יש לך בסביבה 30 דקות כדי לבלות במטבח, נקניק מעושן & מחבת פלפל יכול להיות נהדר ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 25 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל 604 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו שן שום, בצל, מיורן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 66%. ציון זה הוא מוצק. נסו סטייק מעושן מחבת תפוחי אדמה ופלפל, סטייק מעושן מחבת תפוחי אדמה ופלפל, ו סטייק מעושן מחבת תפוחי אדמה ופלפל עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה, נקניק חום על אש בינונית.
מוציאים בעזרת כף מחוררת; מסננים על מגבות נייר.
מוסיפים פלפלים ירוקים ובצל לאותה מחבת; מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים פריכים.
להוסיף שום; לבשל 1 דקה יותר. בקערה קטנה מערבבים עמילן תירס, חלב, פטרוזיליה, מיורן ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה; מערבבים לתבנית. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהרוטב מסמיך.
מחזירים נקניק למחבת; מחממים. מערבבים גבינה עד לקבלת תערובת אחידה.