סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף
אם יש לכם אם יש לכם שניהם, להדביק קארי תאילנדי, שיפודי עץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. האוכל הביא לך אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. מתכונים דומים: סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף, סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף, ו סאטה עוף עם רוטב בוטנים חריף.
הוראות
מניחים את חלב הקוקוס, רוטב דגים, סוכר חום,להדביק קארי, ומלח בקערה גדולה וקצף לשלב; להפריש.
מניחים הכל אבל מיץ לימון בסיר קטן להקציף לשלב. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד החומרים משולבים באופן שווה, על 3 דקות בסך הכל.
מחממים גריל גז או פחם לגובה בינוני (כ-375°f עד 218°). בינתיים, חוט חתיכה אחת של עוף לאורך על כל שיפוד ולהעביר תבנית אפייה.כאשר הגריל מוכן, לשפשף את הסורגים עם מגבת טבול בשמן צמחי.
מניחים את שיפודים על הגריל, לסגור את המכסה, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 3 עד 4 דקות. להפוך את העוף, לסגור את הגריל, ומבשלים עד סימני גריל מופיעים בצד השני ואת העוף מבושל דרך, על 3 עד 4 דקות יותר.
מעבירים את השיפודים למגש נקי ומגישים עם רוטב בוטנים מקורר לטבילה.