קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

סוליית לימון עם צלפים וקרוטונים ברוטב חמאה חום

סוליית לימון עם צלפים וקרוטונים ברוטב חמאה חום
סוליית לימון עם צלפים וקרוטונים ברוטב חמאה חום הוא pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 501 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מ finecooking.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן canolan, חמאה, מלח כשר ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סול עם חמאה חומה, סלק וצלפים, סול מונייר עם רוטב חמאה בלסמי חום, ו פילה סול עם רוטב חמאה וורדים חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
טיפ: כדי להפוך את קטעי הדר, פשוט לחתוך את הקצוות את הפרי עם סכין קטנה, חדה. לעמוד על אחד הקצוות לחתוך שלה לחתוך לחתוך לחתוך את העור ברצועות (לנסות לקבל את כל הדגש הלבן מריר). עבודה מעל קערה, לחתוך את הקטעים חופשיים מן הממברנה, לתת לכל קטע ליפול לתוך הקערה כמו שאתה הולך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר כל זרעים מן המקטעים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
מחממים את התנור ל 93°. להמס 1-1 / 2 Tbs. של החמאה ב מחבת nonstick 10-12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים את קוביות הלחם למחבת, מערבבים ומשליכים כמעט כל הזמן עם כף עץ, עד שהקוביות חומות זהובות ופריכות, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסננים על מגבות נייר ומפזרים מלח. מחק את המחבת. חלק את כל הלימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
חותכים כל קטע לארבעה חלקים.
7
העברה לקערה קטנה ולהוסיף 1 Tbs. מיץ סחוט מחצי הלימון. מתבלים קלות את הפילה הבלעדית בכל צד במלח ופלפל ומעלים את הפילה בקמח, מנערים כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה יחידפילה יחיד
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מחממים את השמן במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות כדי למנוע צפיפות המחבת, לבשל את הפילה עד הצד הראשון הוא זהב קל, על 2 דקות. שימוש בשתי מריות כדי לתמוך בדגים העדינים, להפוך את הפילה ולבשל עד שהצד השני הוא זהב קל הפילה הם אטומים, עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להעביר לשתי צלחות ארוחת ערב ולשמור חם בתנור. מחק את המחבת במגבת נייר והוסף את 3 Tbs הנותרים. חמאה. מעל חום בינוני-גבוה, ממיסים את החמאה ומבשלים, מערבלים את המחבת עד שהחמאה הופכת לחומה בינונית, בערך 2 דקות. מיד להסיר את המחבת מן החום ולהוסיף את קטעי לימון ומיץ לימון, צלפים, והפטרוזיליה; העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
לטפטף את הרוטב על הדגים ומפזרים על קרוטונים. הגשת הצעות
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
מגישים עם פילאף אורז herbed.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
קלוריות
1
540, שומן
2
41, קלוריות שומן
1
370, שומן רווי
2
18, חלבון
3
22, שומן חד רווי
4
10, פחמימות
5
900, כולסטרול
6
120, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
23, שומן רב בלתי רווי
2
10, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.