קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סופגניות מיני ללא שומן

סופגניות מיני ללא שומן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל סופגניות מיני ללא שומן. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 88 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ blog.fatfreevegan.com יש 1 אוהדים. אם יש לך קמח שלא ננשך, יוגורט סויה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פצצות שומן קוקוס אגוזים (ללא גלוטן, Paleo, Keto, Whole30 + טבעוני), סופגניות שוקולד ללא סוכר ללא גלוטן (אפוי), ו מיני סמואה דונאטס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס מיני דונאט או מחבת מאפין עם שמן קנולה או ספריי שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2
מערבבים את החומרים היבשים יחד בקערה בגודל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את החומרים הרטובים בכוס מדידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
יוצקים את רטוב לתוך יבש ומערבבים היטב.
5
להעביר את הבלילה לשקית מאפה (או שקית אחסון ziplock) ולחתוך את הקצה (או פינה). בזהירות צינור הבלילה לתוך כל עובש סופגנייה עד שזה לא יותר מ 2/3 מלא. (לטעות בצד של פחות ולא יותר, או הסופגניות שלך יצאו בצורה מצחיקה וחסר חור בצד אחד!)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
אופים במשך 8-12 דקות, עד צמרות נעשים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר על מתלה תיל במשך כמה דקות לפני ניסיון להסיר את הסופגניות מהמחבת. במידת הצורך, בזהירות להפעיל קיסם סביב הקצוות ומרכזים של התבניות כדי לשחרר את הסופגניות. לשטוף את המחבת ולחזור עם הבלילה הנותרת. לאחר הסופגניות קרירות, הכינו את הזיגוג על ידי ערבוב הסוכר של קונדיטור היטב עם מים חמים והוסיפו טיפה או שתיים של צבע מאכל אם תרצה בכך. (אם הזיגוג נראה רזה מדי, להוסיף יותר סוכר; אם עבה מדי, להוסיף יותר מים.) לטבול או לטפטף את הצד העליון של הסופגנייה עם זיגוג. (ישבנים ספוגיים מאוד ולא צריך להיות טבול.) היזהר לטבול את הסופגנייה בקצרה מאוד או שזה יספוג יותר מדי של זיגוג. אפשר להתייבש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף