סופלה ארטישוק-סרטן
וזה די גרוע. מתכונים דומים: חזה עוף עם סופלה סרטנים וארטישוק, עוגת סופלה ארטישוק, ו סופלה ארטישוק ופטריות.
הוראות
חותכים חתיכת רדיד מספיק זמן כדי להתאים סביב צלחת סופל 2 ליטר, המאפשר חפיפה 1 אינץ'; לקפל אורך לסכל לשלישים. מעיל קל צד אחד של נייר כסף ותחתית צלחת עם ספריי בישול. לעטוף לסכל סביב מחוץ צלחת, צד מצופה נגד צלחת, ומאפשר לו להאריך 4 אינץ ' מעל השפה כדי ליצור צווארון; מאובטח עם מחרוזת או סרט מיסוך.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
הסר בייקון ממחבת, הזמנת 1 כף שומן בייקון במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
מוסיפים בצל לשומן בייקון במחבת, ומטגנים 2 דקות או עד למכרז.
מוסיפים קמח, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים 1 דקה או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מניחים תחליף ביצה בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תחליף ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. מערבבים בייקון, גבינה, מלח, פלפלים, ארטישוקים, בשר סרטנים; להפריש.
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת חלב. מקפלים בעדינות בתערובת לבן ביצה הנותרת.
יוצקים תערובת לתוך צלחת סופלה מוכן.
אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ואפה 45 דקות נוספות או עד לנפיחות וזהב. בזהירות להסיר צווארון לסכל, ולשרת מיד.
הערה: כדי להפוך souffls בודדים, להכין 6 (8-אונקיה) ramekins כמפורט לעיל. מחלקים תערובת סופל באופן שווה בין ramekins, ומניחים על תבנית אפייה גדולה.