וזה די גרוע. מתכונים דומים: חזה עוף עם סופלה סרטנים וארטישוק, עוגת סופלה ארטישוק, ו סופלה ארטישוק ופטריות.
הוראות
1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חותכים חתיכת רדיד מספיק זמן כדי להתאים סביב צלחת סופל 2 ליטר, המאפשר חפיפה 1 אינץ'; לקפל אורך לסכל לשלישים. מעיל קל צד אחד של נייר כסף ותחתית צלחת עם ספריי בישול. לעטוף לסכל סביב מחוץ צלחת, צד מצופה נגד צלחת, ומאפשר לו להאריך 4 אינץ ' מעל השפה כדי ליצור צווארון; מאובטח עם מחרוזת או סרט מיסוך.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
3
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מוסיפים בצל לשומן בייקון במחבת, ומטגנים 2 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקון
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים קמח, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב כל הזמן. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ומבשלים 1 דקה או עד מעובה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מניחים תחליף ביצה בקערה גדולה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תחליף ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקציף חוט. מערבבים בייקון, גבינה, מלח, פלפלים, ארטישוקים, בשר סרטנים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תחליף ביצה
ארטישוק
בשר סרטנים
פלפלים
גבינה
בייקון
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
8
מקציפים חלבונים ביצה קרם של טרטר במהירות גבוהה של מערבל עד פסגות נוקשות טופס. מערבבים בעדינות רבע מהתערובת של ביצה לבנה לתוך תערובת חלב. מקפלים בעדינות בתערובת לבן ביצה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
חלבונים
חלב
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
9
יוצקים תערובת לתוך צלחת סופלה מוכן.
10
אופים ב 400 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ואפה 45 דקות נוספות או עד לנפיחות וזהב. בזהירות להסיר צווארון לסכל, ולשרת מיד.
ציוד שתשתמש בו
תנור
רדיד אלומיניום
11
הערה: כדי להפוך souffls בודדים, להכין 6 (8-אונקיה) ramekins כמפורט לעיל. מחלקים תערובת סופל באופן שווה בין ramekins, ומניחים על תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו