סורבה בוטנים וקולה
, המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 625 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. לכו לחנות ותביאו מלח, קלויים ובוטנים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו שתף קולה: קאפקייקס עם ציפוי וניל דובדבן, סורבה בוטנים, ו סורבה חמאת בוטנים שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר או כלי שיכול להתאים בלנדר טבילה, לשלב קוק, סירופ תירס, חמאת בוטנים, סוכר, מולסה, ווניל להתמזג במהירות גבוהה עד חלקה מאוד, על 30 שניות.
מוסיפים מלח לפי הטעם, ואז צונן בסיס במקרר עד קר מאוד, על 3 שעות.
נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן. ברגע האחרון של חביצה להוסיף בוטנים, ולאחר מכן להעביר גלידה מיכל אטום להקשיח במקפיא לפחות ארבע שעות לפני ההגשה.