קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

סטייקים ספרדיים צבועים במחבת

סטייקים ספרדיים צבועים במחבת
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וקטוגנית . עם ציון של 44% , המנה הזו טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סטייקים צרוכים במחבת עם פטריות , סטייקים של חצאית צרובה במחבת וסטייקים צרוכים במחבת עם רוטב רומסקו .

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 12 אינץ' על אש גבוהה עד שהיא חמה מאוד, כ-3 דקות. בינתיים, מייבשים היטב את הסטייקים בעזרת נייר סופג. מצפים קלות כל צד של הסטייקים בשמן קנולה ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסיפו 1 עד 2 כפות שמן קנולה למחבת (זה יעזור ליצור קרום נהדר על הסטייקים) והוסיפו את הסטייקים. אל תצטופף אותם; אם אתה לא יכול להשאיר מקום בין הסטייקים, השתמש ב-2 מחבתות. מבלי להזיז אותם, מבשלים את הסטייקים 3 דקות. בעזרת מלקחיים, הפוך אותם ומבשלים עוד דקה אחת עבור נדיר, 2 דקות נוספות עבור מדיום רייר או 4 דקות נוספות עבור מדיום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
מעבירים את הסטייקים לצלחת ומכסים בצורה רופפת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
נותנים לנוח לפחות 5 דקות לפני שחותכים לתוכם.
5
שופכים את השמן המשומש מהמחבת ומוסיפים כוס שמן חדש. מנמיכים את האש לבינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את בצל השאלוט והשום למחבת ומבשלים עד שהם רק מתחילים להשחים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את מרק הבקר, רוטב ווסטרשייר וחומץ שרי ומביאים את הרוטב לרתיחה. מבשלים עד לצמצום בחצי, 3 עד 5 דקות. מכבים את האש וטורפים פנימה את החמאה עד שהיא נמסה והרוטב מסמיך. מערבבים פנימה את הזיתים, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
שים כל סטייק על צלחת; מפזרים את הרוטב מעל ומפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
9
צילום: אנה וויליאמס

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם אפשרויות נהדרות לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. ה-Etude Heirloom Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
אטיוד ירושה פינו נואר
אטיוד ירושה פינו נואר