סטייק בגריל וסלט פרמזן
סטייק בגריל וסלט פרמזן נטול גלוטן, ו מנה עיקרית. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 873 קלוריות, 118 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך סלט ירקות קרועים, גבינת פרמזן, סקווש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו סטייק בגריל עם פטרוזיליה-סלט פרמזן, סטייק בגריל עם תינוק ארוגולן וסלט פרמזן, ו סלט סטייק צלוי עם צ'יפס פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1/2 כוס רוטב על סטייק בצלחת רדודה; לפנות באופן שווה מעיל שני הצדדים של סטייק. מקררים 30 דקות. להשרות.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה. סטייק גריל 5 עד 10 דקות. בכל צד או עד doneness בינוני (160F).
הסר מן הגריל; לחתוך סטייק על פני התבואה לפרוסות דקות.
לזרוק ירקות עם עגבניות, סקווש רוטב הנותרים.
מניחים על מגש; למעלה עם בשר וגבינה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מקורו של יין מרלו עמק נאפה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 34 דולר לבקבוק.
![מקור יין נאפה עמק מרלו]()
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.