סטייק בגריל עם שני רטבים
אם יש לך עגבניות, חרדל דיז'ון אפור poupon, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, ו דל פחמימות, דיאט. זה מובא לך על ידי KraftRecipes.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 75% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בשר צלוי ורטבים, כנפיים עירומות בגריל עם שלושה רטבים, ו 3 רטבי טבילת נקניק קל בגריל.
הוראות
הסר נייר מחוץ ראש שום; להפריד לתוך שיני.
מניחים בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.
הוסף 2 כפות. של שמן הזית ומרק העוף.
אופים 25 עד 30 דקות. או עד השום הוא רך. מגניב. בינתיים, מחממים גריל לחום בינוני. סטייק גריל 8 עד 10 דקות. על כל צד או עד מבושל דרך. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
הסר עיסת שום מן העור; מקום בקערה בינונית.
מוסיפים מיונז, 1/4 כוס החרדל, מיץ לימון ו 2 כף. של הפטרוזיליה; לערבב היטב. מקררים לפחות 1 שעה כדי לאפשר טעמים להתמזג.
מערבבים פלפלים קלויים, עגבניות מיובשות, נותרו 2 כפות. חרדל ושאר 2 כפות. פטרוזיליה בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף הנותרים 2 כפות. שמן זית, ערבוב כל הזמן עד מעורבב היטב.
להוסיף פלפל אדום מרוסק; כיסוי. מקררים לפחות 1 שעה.
הסר מהמקרר על 1 שעה לפני ההגשה; תן לעמוד בטמפרטורת החדר.
פרוסת סטייק. מסדרים על 8 צלחות הגשה יחד עם עגבניות ואספרגוס. למעלה עם כ 2 כף. מכל רוטב.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ניקל & ניקל האריס כרם מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.