סטייק ג'וינט שיקגו צ'יז סטייק
סטייק ג'וינט שיקגו צ'יז סטייק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 מנות. תמורת $4.09 למנה, מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ-45 גרם חלבון, 66 גרם שומן ובסך הכל 894 קלוריות. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האהבה. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש צ'דר, עיניים, שום מגורען ושמן צמחי. 24 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 43%. מתכונים דומים: סטייק ג'וינט שיקגו צ'יז סטייק, סטייק ג'וינט שיקגו צ'יזסטייק וסטייק בסגנון שיקגו עם חמאת גבינה כחולה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים מעט שמן קנולה במחבת ברזל יצוק על אש גבוהה עד שהוא חם מאוד.
מפזרים שום מגורען משני צידי עיני הצלעות, מלח ופלפל. מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה ומניחים את עיני הצלעות במחבת ללא צפיפות יתר. צורבים את עיני הצלעות עד שהן משחימות היטב, כ-4 דקות. הופכים את עיני הצלעות ומבשלים עד בינוני/מדיום-רייר, כ-4 דקות. מניחים בצד, מכסים ברפיון בנייר כסף ונותנים לנוח.
מערבבים את הריקוטה, הצ'דר והפרובולון בקערה ושומרים.
מחממים את השמן הצמחי במחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים ומפזרים מלח ופלפל. מטגנים את הבצלים עד שהם רכים ומעט זהובים, כ-10 דקות. לְהַפְרִישׁ. פורסים דק את עיני הצלעות ומניחים בצד.
מחלקים את הבצלים ל-4 ערימות. מעל כל ערימה רבע מתערובת הגבינה, רבע מהצלעות וגליל פתוח.
תנו לגבינה להימס וצולים עד שהכל דביק. מוציאים בעזרת מרית, הופכים את הצד הימני כלפי מעלה ומעל כל אחד מהם את הג'יארדינרה.
יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון
פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים יותר משתלבים עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סוביניון. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Blanc de Bleu Cuvee Mousseux. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-16 דולר.
![Blanc de Bleu Cuvee Mousseux]()
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu הוא יין שרדונה קליפורניה פרימיום עם רמז נוסף של אוכמניות והוא יין מבעבע עדין השמור לחגיגות בלתי נשכחות. הוא מציע טעמים מפתים ותסיסה ארומטית רעננה - בצבע פסטל חי עם אוכמניות. כל זה כלול בבקבוק סקסי מרשים עם כשרון בטוב טעם. הפרי של בלאן דה בלו גדל בכרמים השקטים של צפון קליפורניה, הידועים במשב הרוח הקריר והצלול שלהם - תנאים אידיאליים לענבים ולקרקעות האקסקלוסיביות המדגישים את האדמה. מאפיינים טעימים. היין המבעבע הזה משתלב היטב עם מתאבנים, סושי וארוחות קלות מאוד.