סטייק חצאית צרוב עם סלט פטריות
סטייק חצאית צרוב עם סלט פטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סטייק חצאית, מלח כשר ופלפל, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. נסו סטייק חצאית צרוב של אריק ריפר וסלט תרד עם יין אדום-שאלוט ויניגרט, סטייק חצאית צרוב במחבת עם אנשובי וליים, ו סטייק חצאית צרוב במחבת עם צ'ילי Poblano ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב את מיץ לימון, 3 כפות שמן, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מוסיפים את הפטריות, הגבינה והפטרוזיליה וזורקים לשלב.
חותכים את הסטייק לחתיכות לפי הצורך כדי להתאים במחבת גדולה. מתבלים עם 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מחממים את הנותרים 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה. לבשל את הסטייק כדי doneness הרצוי, 4 עד 5 דקות לכל צד עבור בינוני-נדיר.פורסים את הסטייק ומגישים עם סלט הפטריות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.