סטייק טנדרלוין בקר צרוב עם הפחתת בירה כהה וגבינה כחולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סטייקים בשר צרוב עם הפחתת בירה כהה וגבינה כחולה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 251 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. אם יש לך סטייקים בשר בקר, שמן זית, לאגר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו סטייק טנדרלוין בקר צרוב עם הפחתת בירה כהה וגבינה כחולה, סטייק טנדרלוין בקר עם הפחתת נמל וגבינה כחולה, ו סטייק פילה בקר עם פטריות צרובות ויניגרט יין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף סטייק תיבול על שני הצדדים של סטייקים.
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סטייקים; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר סטייקים מחבת; מניחים על תבנית אפייה.
אופים ב 450 במשך 4 עד 5 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
בעוד סטייקים אופים, מערבבים בירה וסוכר חום בקערה בינונית; מוסיפים למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מבשלים 6 דקות או עד התערובת היא מעט מתקתק מופחת כ 1/4 כוס.
מגישים סטייקים עם רוטב מופחת; מפזרים באופן שווה עם גבינה.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שני ויינס עמק קולומביה מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 7 דולר.
![שני גפנים עמק קולומביה מרלו]()
שני גפנים עמק קולומביה מרלו
זה יין פירות קדימה מוגדר על ידי ניחוחות וטעמים של פטל וblackberry. ביטויים של קפה וקקאו מסגרת החיך באמצע, ו spiceround את הסיום רך, קטיפתי.