סטייק עוף מטוגן עם רוטב שמנת
מתכון עוף מטוגן סטייק עם רוטב שמנת יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 35 דקות. למנה העיקרית הזו יש 417 קלוריות, 33 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. זה מושלם עבור יום האהבה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קמח, טימין, סטייק עגול עליון בקר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל דרומי. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מתכונים דומים: סטייק מטוגן עוף עם רוטב שמנת, סטייק עוף מטוגן עם רוטב שמנת, ו סטייק מטוגן עוף עם רוטב שמנת.
הוראות
חותכים סטייק לארבע חתיכות בגודל הגשה. כדי לרכך את נתחי הסטייק, הניחו כל חתיכה בין שתי חתיכות ניילון. בעזרת הצד השטוח של פטיש בשר, קילו בשר קלות עד לעובי של כ-1/4 אינץ'.
שלב ביצה ואת 1 כף חלב בקערה רדודה.
שלב פירורי לחם, מלח ופלפל בקערה רדודה אחרת. טובלים חתיכות סטייק בתערובת ביצים, הופכים לציפוי אחיד של כל הצדדים. ואז טובלים בתערובת פירורי לחם, הופכים לציפוי כל הצדדים באופן שווה. מנערים בעדינות את עודפי פירורי הלחם.
[ניקוי טיפ: לנגב את כל בשר שאריות או ביצה נשפך על השיש עם קלורוקס לחיטוי מגבונים*. שטפו ידיים לאחר השלמתן.]
מחממים שמן על אש בינונית במחבת גדולה מאוד.
מוסיפים למחבת מחצית מחתיכות הסטייק ומבשלים 6 דקות או עד להשחמה משני הצדדים, הופכים פעם אחת.
מוציאים סטייקים מהמחבת ומניחים על צלחת מרופדת במגבת נייר. חזור על הפעולה עם נתחי הסטייק שנותרו, הוסף עוד שמן במידת הצורך. מחזירים את כל הסטייקים למחבת. הפחיתו את החום לבינוני-נמוך. מבשלים, מכוסים, במשך 45 עד 60 דקות או עד שהסטייקים רכים.
מעבירים סטייקים לפלטת הגשה ומכסים כדי להתחמם. שמור 1 1/2 כפות טפטופים במחבת; זרוק את הטפטופים שנותרו, או הוסף שמן נוסף במידת הצורך.
מחממים טפטופים שמורים במחבת.
מקציפים קמח. מערבבים בהדרגה את 1 כוס חלב, חצי וחצי, טימין. מבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהם מסמיכים ומבעבעים. מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, במשך 1 דקה יותר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל נוספים.
מגישים רוטב על סטייק מטוגן עוף.
[ניקוי טיפ: ברגע הכיריים הוא מגניב, לנגב את כל שמן מתיז או נשפך עם קלורוקס וחיטוי מגבונים*.]
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
סטייק עוף מטוגן עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל ברביקיו. אתה יכול לנסות את בוליג-להנרט פייספורטר גולדטרופצ ' ן ריזלינג ספאטלס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
![בוליג-לנרט פייספורטר גולדטרופשן ריזלינג ספאטלס]()
בוליג-לנרט פייספורטר גולדטרופשן ריזלינג ספאטלס
פייספורטר-גולדטרפצ ' ן הוא אחד הכרמים הפרטיים הידועים ביותר (איינזלאגן) באזור מוסל בגרמניה. כרם זה מורכב ממדרונות תלולים ומרוחקים הפונים דרומה המסודרים בצורה דרמטית דמוית אמפיתיאטרון לחשיפה והיבט אידיאליים כאשר הנהר משקף שמש מבוקשת ישירות לגפנים. ריזלינגים מצוינים הם בדרך כלל מחוממים בשמש ובשלים, עם מינרליות מובהקת של סלע וחומציות מאוזנת. בשל, מלא בטעמי פירות טרופיים של אננס, מנגו וגויאבה, עם מבטאים של מאפה. מציע גימור בהיר של קיווי וליים, המציג מגע של קמומיל ושמנת. ריזלינג עסיסי.התאמה מושלמת למנות מתובלות הודיות ואסייתיות חזקות. פנטסטי גם עם רגל ברווז מתובלת, מנות עם רטבים חומציים, ירקות קלויים וגבינות רכות.