סטייק צלע עם תפוחי אדמה אצבעוניים אפויים פעמיים
סטייק פלנק עם תפוחי אדמה Fingerling פעמיים אפוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 456 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם שום, מיץ לימון, שמן כמהין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו סטייק ברזל שטוח בגריל עם צ'ימיצ' ורי ותפוחי אדמה Fingerling, תוצרת בית סטייק סינטה בגילאי יבש עם תפוחי אדמה צלי גבינה, ו תפוחי אדמה אפויים עם חמאת שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים יחד חומץ, שמן, רוזמרין, שום, מיץ לימון ומלח ופלפל תערובת.
שים את הסטייק בצלחת תבשיל 8 על 12 אינץ ' ומעיל בנדיבות עם תערובת חומץ. אפשר להשרות במשך 30 דקות עד 1 שעה במקרר.
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל מקורה.
הסר את הסטייק מן המרינדה, מתאמץ מרינדה עודף מן הסטייק. הסרת המרינדה עודף ימנע בוערים, או חריכה של סטייק במהלך הבישול.
שים את הסטייק על הגריל, ותבשל על אש גבוהה, בערך 8 עד 9 דקות לכל צד.
הסר את הסטייק מהגריל ללוח חיתוך ולתת לנוח, כ 5 דקות, לפני חיתוך. חותכים את הסטייק על ההטיה, מלמעלה למטה, נגד התבואה, 1/4 אינץ ' עבה. מסדרים את הסטייק על תפוחי האדמה על מגש הגשה ומגישים.
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את השמן, 1 כפית פטרוזיליה, שום, בצל, ומלח ופלפל תערובת.
מוסיפים את תפוחי האדמה וזורקים למעיל.
מעבירים את תפוחי האדמה המנוסים על תבנית אפייה וצולים עד שהבצל רך למגע, כ -20 דקות.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומניחים בצד. בקערה גדולה לשלב את שמן כמהין, גבינה, פטרוזיליה הנותרים קורנית.
מוסיפים תפוחי אדמה וזורקים למעייל באופן שווה. להחזיר את תפוחי האדמה לתבנית האפייה ולצלות במשך 20 דקות נוספות.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא המרלו של המנהל. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![מרלו מנהל]()
מרלו מנהל
המרלו של המנהל שלנו מ-2014 מציע לוזריות וחך עגול ומלא. הניחוח שלו מדגים פירות אדומים ושחורים עם רמזים של אניס ועץ מתובל. עסיסיים עם כניסתו, היין מתרחב והופך לקטיפתי על החיך עם טעמים של שזיף, לוגנברי ודובדבן שחור מודגש על ידי הערות תבלינים עדינות של שעועית אספרסו ווניל קלוי. טאנינים בינוניים תומכים בגוף היין הזה, ומציעים תחכום בגימור שלו. זוגות יפה עם חזה בקר, צלעות חזיר בגריל ולינגוויני עם פסטו.