קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

סטייק שפשף קקאו עם רוטב בייקון-ויסקי

סטייק שפשף קקאו עם רוטב בייקון-ויסקי
סטייק שפשף קקאו עם רוטב בייקון-ויסקי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 724 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 50 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם פטרוזיליה, שמנת כבדה, פלפל קאיין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. וזה מעולה. מתכונים דומים: קקאו שפשף ניו יורק רצועת סטייק לשניים, קקאו וצ'ילי שפשף צלעות חזיר, ו קקאו וצ'ילה-שפשף צלעות חזיר.

הוראות

1
מערבבים את אבקת הקקאו, הן פפריקות, סוכר חום, קאיין ו 2 כפיות מלח; לשפשף על הסטייק ולהביא לטמפרטורת החדר, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכר חוםסוכר חום
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
סטייק.סטייק.
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
2
הפוך את הרוטב: לבשל את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית, ערבוב, עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מגבות נייר עם כפית מחוררת; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מגבות ניירמגבות נייר
4
מוסיפים את הכרישה לטפטופים ומבשלים עד רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
5
מוסיפים את הקמח ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיף את הוויסקי, ואז לחזור לחום בינוני; אם האלכוהול מצית, לתת הלהבות לדעוך. להביא מבשלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
וויסקי.וויסקי.
8
מוסיפים את מרק העוף ועלי דפנה. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד התערובת מופחתת על ידי רבע, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
עלי דפנהעלי דפנה
9
להקציף את השמנת הכבדה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שרוטב מעילים כף, על 7 דקות. מערבבים בחמאה, בייקון שמור ופטרוזיליה; מתבלים במלח ופלפל. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמנת כבדהשמנת כבדה
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
בייקוןבייקון
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה על חום גבוה, על 3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
הוסף 1 כף חמאה; כאשר הוא נמס, להוסיף את הסטייק לצרוב עד קרום כהה טפסים, על 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
סטייק.סטייק.
12
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות. מתבלים במלח. חותכים ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
צילום: אנה ויליאמס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות את "רבבל מרלו". מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
מרלו אספסוף
מרלו אספסוף
ספורטינג דובדבן שחור, ברי כהה, שוקולד מאלט עם ניואנסים הערות אלון צרפתי של וניל ומוקה. אלגנטי ומעודן על החיך עם שפע של פירות כהים המוביל גימור משיי, רך.