קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

סטיקס טריקסי צ'ילה-תמרינד

סטיקס טריקסי צ'ילה-תמרינד
צריך ללא גלוטן, ו טבעוני hor d ' oeuvre? סטיקס טריקסי צ'ילה-תמרינד יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 21 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל קאיין, סוכר מגורען, דבק תמרינדי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. האוכל הביא לך אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 6%. מתכונים דומים: ירקות מוקפצים עם צ'ילה-רוטב תמרינדי, דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי, ו Kix ® on Stix.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא את הסוכר ואת קאיין יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים את התמרינד, באמצעות האצבעות שלך, לשפשף את הדבק לתוך תערובת הסוכר עד שהכל משולב באופן שווה ואת המרקם של סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
תמרינדי.תמרינדי.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מפזרים את התערובת לתוך מעגל 6 אינץ ' מחוספס על גיליון נייר קלף. מכסים בגיליון שני של נייר קלף. באמצעות סיכה מתגלגלת או כוס שתייה גבוהה, לגלגל את תערובת הסוכר עד שהוא בשכבה דקה, אפילו על 1/16 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
5
הסר והשלך את הגיליון העליון של קלף. בזהירות להעביר את הקלף עם הסוכר על זה לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
אופים עד העליון של הסוכר יבש לחלוטין למגע, כ -35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים את המחבת על מתלה חוט ולתת את הסוכר להתקרר לחלוטין, על 15 דקות.לשבור את הסוכר היבש לחתיכות קטנות. עבודה ב 2 עד 3 קבוצות, להעביר את חתיכות הסוכר לקפה נקי או מטחנת תבלינים ולעבד אותם לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להעביר את האבקה לקערה קטנה, גירוד כל תערובת תקועה בתוך המטחנה.הגדר מסננת בסדר רשת מעל קערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
יוצקים את אבקת הסוכר לתוך מסננת לנפות אותו לתוך הקערה, לחיצה על האבקה עם החלק האחורי של כף כדי להכריח אותו דרך הרשת. להחזיר כל ביטים גדולים יותר שנותרו במסננת אל המטחנה ולעבד לתוך אבקה דקה. לנפות שוב ולחזור עם שחיקה וסינון לפי הצורך עד שכל תערובת הסוכר מעובד (ייתכן שיש כמה מוצקים עזבו להיות מושלך).
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מניחים גיליון נייר על משטח עבודה. יש כ 20 (8 אינץ') קשיות נייר וקיסם מוכן. הפוך משפך קטן מתוך פיסת נייר אחרת. (ודא הקצה מתאים לתוך סוף הקשיות.) לחלופין, השתמש מספר 16 כוכב פתוח או מס ' 5 קצה צנרת עגול. מקפלים את קצה אחד של קש 1/4 אינץ'. להתאים את הנקודה של המשפך או קצה צנרת לתוך הקצה הפתוח של הקש. מחזיק את המשפך או קצה צנרת במקום ועובד על גיליון נייר, כפית בכ-1 1/4 כפיות של תערובת הסוכר. השתמש בקצה המחודד של קיסם כדי לתקוע את תערובת הסוכר לתוך הקש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
משפךמשפך
שתיית קשיותשתיית קשיות
11
הסר את המשפך או קצה צנרת לקפל את הקצה הפתוח של הקש למטה 1/4 אינץ ' כדי לסגור. חזור עם קשיות הנותרים וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
משפךמשפך
שתיית קשיותשתיית קשיות