סיני מוקפץ ביצים ועגבניות
סיני מוקפץ ביצים ועגבניות נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 253 קלוריות. 141 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך קטשופ, עגבניות, יין אורז שאו שינג, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. נסו שרימפס מוקפץ עם ביצים ועירית סינית, נקניק סיני, תרד וביצים מערבבים ומטגנים, ו בס מפוספס מטוגן עם עגבניות מוקפצות ושמיר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים קורנפלור עם 2 כפות מים. תניח בצד. בקערת ערבוב בינונית, להכות ביצים היטב עם מלח ופלפל לבן.
חום 3 כפות שמן בווק מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים עד השמן הוא ריחני ואת הבצל הירוק התרככו אבל לא השחמה, על 20 שניות.
מוסיפים את הביצים ומטגנים במהירות, הופכים את הביצים במחבת עד שהכל מבושל באופן שווה ופשוט רך, על 1 דקה.
הסר מהחום רק לפני הביצים להגדיר לחלוטין.
העברה לצלחת גדולה ולהניח בצד.
מוסיפים את כף השמן הנותרת לווק וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות לווק ומטגנים עד שרוב הבשר בעגבניות מבושל, כדקה אחת. להפחית את החום לנמוך.
מוסיף את קטשופ וסוכר והכלומניקים תירס ומערבבים סביב עד התערובת התעבה מעט, על 20 שניות.
מוסיפים את הביצים חזרה לווק ומערבבים עד שהכל מעורבב.
מגישים באופן מיידי. שאריות ניתן בקירור ומחומם במיקרוגל רק עד מחומם דרך.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסייתי בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא היקב של גפן בוש תקווה טובה Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc]()
היקב של תקווה טובה בוש גפן Chenin Blanc
Chenin הוא ענבים רב תכליתי מאוד, מסוגל לעשות יינות מצוינים בתחפושות שונות רבות, מן הקציר מאוחר יין קש כדי Chenin יבש קלאסי ואפילו Méthode Champenoise. דוגמה זו היא בלאן Chenin Blanc יבש להפליא תוסס, אינטנסיבי, פירותי ומאוזן להפליא. ניחוחות של תפוחים ירוקים ואפרסק לבן מזמינים את החיך העסיסי, אך מתוח. עומק פרי הוא מה שמבדיל את היין הזה. זה מראה התמדה רבה של טעם ורעננות כי להשתהות על החיך זמן רב לאחר היין נעלם. מאוד אישי, האופי של היין הזה עושה את זה לוויה מושלמת לימי קיץ חמים וערבים נעימים ארוכים.