קושימומחה
מוכן ב12 שעות, 45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

סירי שוקולד-אספרסו דה קרם

סירי שוקולד-אספרסו דה קרם
אם יש לכם שוקולד מריר, ביצים, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 12 שעות ו-45 דקות. נסו סירי שוקולד-אספרסו דה קרם, סירי אספרסו שוקולד דה קרם, ו סירים דה קרם עם שוקולד, צ'ילה ואספרסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים מים לעומק של 1 אינץ ' לתחתית של דוד כפול על חום בינוני; מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2
להקציף יחד הראשון 6 מרכיבים בחלק העליון של דוד כפול; להקציף בשוקולד. לבשל, לטאטא כל הזמן, 15 דקות או עד התערובת מגיעה 16
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
תערובת תמשיך להתעבות כפי שהוא מתקרר.)
4
הסר מהחום, וקריר 10 דקות. כפית לתוך demitasse, אספרסו, או כוסות תה. כיסוי וצינה 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
תהתה
5
מגישים עם התוספות הרצויות.