קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות25
מגזין

סיר איטי ראגו

סיר איטי ראגו
בישול איטי ראגו לוקח מסביב 6 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 10. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. אם יש לך חזיר טחון, בצל, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 63%, שהוא מוצק. נסו סיר איטי ראגו, סיר איטי ראגו, ו סיר איטי ראגו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת מטגנת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הבצל והסלרי ומטגנים במשך דקה 1 רק כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל בישול כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים את רסק העגבניות והטימין וממשיכים לבשל עוד 2 דקות. מתפיחים עם מרק הבקר בעזרת כף עץ כדי למשוך את כל החלקים מתחתית התבנית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מעבירים בזהירות את התערובת לתנור האיטי. מערבבים פנימה את העגבניות המשומרות.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
6
מערבבים את החזיר והסינטה יחד בקערה נפרדת, בעזרת הידיים, עד לאיחוד. מערבבים את הבשר לתנור האיטי, מתפשטים באופן שווה ונמנעים מכל גושים גדולים. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 4 עד 6 שעות או על נמוך 8 עד 10 שעות. במהלך השעתיים האחרונות של הבישול, מוסיפים גזר משומר ופטריות לראגו. רזה את השומן המצטבר מלמעלה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סטייק פורטרהאוססטייק פורטרהאוס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מגישים מעל פסטה עם לחם פריך לספיגת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק