המתכון Crock סיר ספרדית בהשראת תבשיל בשר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-8 שעות ו-30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 918 קלוריות. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פפריקה, גבעולי פטרוזיליה, לפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל בקר ספרדי מבושל איטי, תבשיל בקר ספרדי עם פימנטון ופלפלי פיקילו, ו תבשיל בשר בקר חרס הטוב ביותר (מתכונים דומים).
Tempranillo, Albarino, ו Grenache הן אפשרויות נהדרות לספרדית. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדיות, למה לא בצע את הכלל "מה גדל יחד הולך ביחד"? אנו ממליצים albariño עבור יין לבן garnachan ו tempranillo עבור אדום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פלאקו Tempranillo. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 8 דולר.