גשו לסופר וקנו אבוקדו, ירקות, חרדל דיז'ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט ביצים אבוקדו חומוס, סלט אבוקדו חומוס, ו סלט אבוקדו חומוס.
הוראות
1
מתבלים את הדגים עם כפית מלח ופלפל כפית.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ממתק תמנון בריט
(או או רגיל)
2
מניחים במחבת גדולה עם מספיק מים כדי להגיע במחצית הדרך את הצדדים של הדגים.מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים את הדג, מכוסה, עד אטום לאורך, 6 עד 8 דקות.
מעבירים את הדג לצלחת ומקררים עד שיתקרר, כ -15 דקות. בעזרת מזלג, פתית את הדג לחתיכות גדולות.בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את השמן, מיץ לימון, חרדל, כוסברה, מלח כפית, ופלפל כפית.לזרוק את הרוטב עם ירקות מעורבים, חומוס, אבוקדו, ובצל. לחלק בין צלחות העליון עם הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריט
(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות