סלט אפרסק וארוגולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אפרסק וארוגולה סלט. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ לימון, אפרסקים בשלים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: נקי לאכול חזיר, אפרסק & סלט ארוגולה עם ויניגרט אפרסק, סלט ארוגולה אפרסק, ו סלט ארוגולה אפרסק.
הוראות
להקציף יחד חומץ, מיץ, ומלח, ולאחר מכן להוסיף שמן אקסטרה בתולה בזרם, לטאטא עד emulsified.
חותכים X בתחתית כל אפרסק לטבול במים רותחים 15 שניות, ולאחר מכן להעביר קערה של מי קרח. מקלפים אפרסקים וחותכים כל אחד ל-6 טריזים, ואז פורסים את פרוסות הפנצ 'טה ועוטפים פרוסה אחת סביב כל טריז, קצוות חופפים של פנצ' טה.
חום שנותר שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל אפרסקים 2 קבוצות, מתהפך מדי פעם עם מלקחיים, עד pancetta הוא השחמה על כל הצדדים מבושל דרך, על 5 דקות לכל אצווה.
העברה לצלחת ולשמור חם, מכוסה באופן רופף עם נייר.
מחלקים ארוגולה אפרסקים חמים pancetta עטוף בין 8 צלחות סלט.
טפטוף עם רוטב ומפזרים עם סלטה ריקוטה ופלפל.
* ההלבשה יכול להתבצע 1 שעה קדימה, כל הזמן, מכוסה, בטמפרטורת החדר. * אפרסקים ניתן לקלף, השליך עם מיץ לימון כפית נוספת, ועטוף עם pancetta 1 שעה קדימה. שמור מקורר, מכוסה בניילון נצמד.* זמין בשווקים איטלקיים, חנויות גבינות וחנויות מזון מיוחדות.