סלט אשכוליות אבוקדו (אנסלאדה דה פלטה וטורוניה)
סלט אשכוליות אבוקדו (אנסלאדה דה פלטה וטורוניה) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 418 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן זית, אבוקדו הס, מיץ ליים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 72%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סלט אבוקדו (אנסלדה דה אגואקטה), סלט עגבניות ואבוקדו (אנסלאדה דה אגואקט ו טומטה), ו סלט אבוקדו קובני, גרגיר נחלים ואננס (אנסלאדה דה אגואקטה, ברו, י פיאצה).
הוראות
חותכים את שני הקצוות מהאשכוליות ועומדים את האשכוליות על קרש חיתוך. בעזרת סכין חיתוך, גזרו את הקליפה והגוש הלבן מהאשכוליות, והסירו כמה שפחות מבשר האשכולית. עובדים על קערה, חותכים את הקטעים נקיים מהקרום, נותנים לקטעים לרדת לקערה. לאחר שחתכתם את כל הקטעים, סחטו את כל המיץ מהקרומים לקערה. מקררים את הקטעים במיץ עד הצורך, עד 2 שעות.
רגע לפני ההגשה חותכים את האבוקדו לשניים, מסירים את הבור ומקלפים את החצאים. פורסים כל חצי לאורכו ל -6 פרוסות דקות.
מסננים את האשכולית ושומרים את המיץ (לסלט, אם משתמשים בו, או כפינוק לטבח).
מוסיפים את האבוקדו לאשכולית יחד עם הזיתים ומיץ הליים. זורקים בעדינות לערבוב, תוך הוספת מספיק שמן זית לציפוי האבוקדו. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל וזורקים שוב. אם תרצו, השתמשו במעט ממיץ האשכוליות השמור כדי להוסיף מעט זינג לסלט.
יין מומלץ: שרדונה, סוביניון בלאן, Gruener Veltliner
סלט עובד ממש טוב עם שרדונה, סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר. סוביניון בלאן וגרונר ולטלינר שניהם בעלי תווי הרבי המשלימים סלטים עם מספיק חומצה כדי להתאים לוויניגרטות טארט, בעוד שרדונה יכולה להיות בחירה טובה לרוטבי סלט שמנת. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקולי גפן ישן זינפנדל. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 52 דולר.
![מקאולי אולד ויין זינפנדל]()
מקאולי אולד ויין זינפנדל
עם זר פטל ראשוני ונימה חוזרת של מייפל, זהו יין בעל גוף מלא עם רעננות וחומציות. יש בו שכבה מזמינה של תבלינים ורמזים לפאי דובדבנים טריים. גבוהה-חוט איזון פעולה של שוקל ורעננות.תערובת: 92% זינפנדל, 8% פטיט סירה