קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

סלט בטטה צונן עם ליים ושמן צ'ילי

סלט בטטה צונן עם ליים ושמן צ'ילי
סלט בטטה צונן עם ליים ושמן צ'ילי עשויה להיות מה שחיפשתם. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 423 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור יום העצמאות. לכו לחנות ותביאו חומץ אורז, בטטות, שמן זרעי ענבים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה על 20 דקות. מתכונים דומים: לובסטר מקורר עם סלט תפוז תפוחי אדמה-דם וסיד, סלט בטטה צונן, ו האם סלט בטטה צונן קלוי אוקסימורון.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים, וחוזרים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
3
ניקוז.
4
להקציף חומץ, גרידת ליים ומיץ, 1 בצל ירוק פרוס, 1 כפית מלח ושמן צ ' ילי בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הוסף שמן זרעי ענבים בזרם איטי ויציב, שטוף עד emulsified. מתבלים עם פלפל. לזרוק רוטב עם תפוחי אדמה מתוקים חמים בקערה גדולה, ומקשטים עם תוספת ½ בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
בואו לבוא לטמפרטורת החדר, ואז לקרר עד צונן.
7
מגישים קר.