סלט ג'יקמה ופומלו עם רוטב תאילנדי פיקנטי (טבעוני)
אם יש לכם שאלוט מטוגן, רוטב סויה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. מתכון זה אופייני למטבח אסיה. נסו Pomelo תאילנדי וסלט שרימפס (Miang Som O), Jicama, צנון, & סלט רימון w / ורוד פומלו ג'ינג'ר ויניגרט, ו סלט עוף תאילנדי עם רוטב בוטנים חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ ליים, סוכר, שום, רוטב סויה, צ 'ילי טרי (אם משתמשים), 1 כפית צ' ילי מיובש, צ ' ילי מיובש שלם (אם משתמשים) בקערה גדולה וקציף עד שהסוכר מומס לחלוטין.
מוסיפים פומלו, ג ' יקמה, כרוב, נבטים, בוטנים וכוסברה. לזרוק לשלב, ואז העונה עם יותר צ ' ילי, מיץ לימון, וסוכר אם תרצה.
העברה לצלחת הגשה, מפזרים בצלצלי שאלוט, ומגישים.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
תאילנדי עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות גבריאלסקלוף שנין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 20 דולר לבקבוק.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
2019 Chenin Blanc הותסס באופן טבעי בחביות ישנות 85% עם התערבות מינימלית, והשאר עובר תסיסה במכלי פלדה. על האף, תפוחים ירוקים, גרידת ליים, דבש ואבן רטובה. חיך אלגנטי עם איזון, רעננות ומרקם מענג.